Nooit meer maaien en altijd een groen grasveld, dat zijn toch wel twee van de voornaamste voordelen van kunstgras. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Lees bij Kunstgrasmakers alles wat je moet weten over de voordelen van kunstgras.

Voornaamste voordelen van kunstgras

Kunstgras is onderhoudsarm en blijft 8-10 kleurvast waardoor het erg duurzaam is. Bedenk ook eens de hoeveelheid water die je bespaart als je je kunstgras niet hoeft te besproeien in de zomer. Vrij van kale plekken of droog en kapot gras. Daarnaast kun je kunstgras leggen op meerdere plekken dan alleen de tuin en is daarmee dus erg veelzijdig.

Kunstgras is onderhoudsarm, je hebt er bijna geen omkijken meer naarKunstgras is onderhoudsarm

Kunstgras is onderhoudsarm wat inhoudt dat je weinig naar je kunstgras hoeft om te kijken nadat je het gelegd hebt. Je hoeft kunstgras niet te bemesten, in te zaaien, te besproeien, maar vooral niet te maaien.
Kunstgras blijft daarnaast vrij van mos of schimmelvorming en behoudt daarmee zijn kleur en oorspronkelijke uitstraling. Moet je kunstgras dan helemaal niet onderhouden?

Er zijn uiteraard wel een paar tips om het maximale uit je kunstgras te halen, maar het kunstgras is onderhoudsarm en dat blijft het ook.

Kunstgras is overal toepasbaar, tuin, dak, balkon en zelfs binnen. Wat doe jij?Kunstgras is duurzaam en kwalitatief

De kwaliteit kunstgras van Kunstgrasmakers.nl garandeert een kunstgrasmat die minimaal 8-10 jaar mee gaat waarbij de kleur blijft zoals die is op de dag dat je het koopt. Het is daarmee een zeer duurzaam product dat vervaardigd is uit sterke kunststoffen die ervoor zorgen dat je kunstgras de oorspronkelijke vorm behoudt na zware belasting.

Zet dus gerust je tuinset of een speeltoestel op kunstgras, je zult zien dat je na een beetje opborstelen (met een harde bezem) je kunstgras weer zo goed als nieuw hebt.

Kunstgras is overal toepasbaar

Zoals je op deze website zult zien of misschien al wel gezien hebt, is kunstgras overal toepasbaar. Je legt kunstgras eenvoudig in de tuin, maar nog makkelijker op een balkon of dakterras. Kunstgras voor binnengebruik wordt ook steeds vaker gezien.

Neem eens een kijkje in onze webshop en bekijk al ons kunstgras.
Of ga direct naar de juiste categorie: kunstgras tuinkunstgras dak/balkonkunstgras binnen

Kunstgras is heerlijk voor kinderen

Kunstgras is dé oplossing voor een tuin, dak of balkon waar veel kinderen komen spelen. Echt gras in de tuin heeft, vooral na een natte periode, veel te lijden onder intensief gebruik. Met kunstgras is dat verleden tijd! Wat het weer ook is, de tuin blijft mooi!

Met een dakterras of balkon is dit natuurlijk helemaal perfect. Nu kun je met kunstgras je kinderen juist het gevoel van een tuin geven en hoeven ze niet altijd binnen hun vermaak te zoeken. Kunstgras is daarnaast juist geschikt voor kinderen omdat het super zacht is.