Kunstgras voor evenementen

Met kunstgras voor evenementen maak je jouw festival, feest of beurs helemaal af. Steeds vaker kiezen indoorfestivals, organisatoren van bedrijfsfeesten en beursdeelnemers voor kunstgras om de vloer mee te bedekken. En waarom ook niet, want kunstgras voor evenementen is uniek, stijlvol en verkrijgbaar in allerlei stijlen en kleuren voor een perfecte match. Bekijk hier de mogelijkheden.

Kunstgras soorten

Filter

Evenementen kunstgras

Het organiseren van een evenement is altijd leuk om te doen. Vooral het bedenken van een achterliggend thema, de muziek, de hapjes en natuurlijk de aankleding van de zaal of het terrein. Wanneer je kiest voor een evenement denk dan ook eens aan kunstgras voor de aankleding ervan. Dit geeft net een beetje extra flair en jouw gasten of bezoekers zullen zich zeker verbazen over de echtheid ervan.

Voordelen van kunstgras voor evenementen

Dansen tijdens een festival of een groot bedrijfsfeest met een buitenthema is nog leuker wanneer je een mooie kunstgrasmat neerlegt. Dansen of lopen op het gras is heerlijk, maar daardoor kan echt gras snel veranderen in een grote modderpoel. Zelfs als het niet heeft geregend. Kunstgras voor evenementen is dan de oplossing. Maar er zijn meer voordelen van kunstgras voor evenementen:

  • Snel en makkelijk te leggen
  • Altijd gras op elke locatie
  • Luxe uitstraling en super uniek
  • Beschikbaar in verschillende soorten en kleuren

Kies je voor een natuurlijk kunstgras op jouw evenement of wil je opvallen met mooi gekleurd kunstgras zoals blauw, rood, paars of lime groen? Alles is mogelijk.

 

Kunstgras voor diverse evenementen

Maar voor wat voor een soort evenementen is kunstgras eigenlijk geschikt? Wij kunnen jou voor heel veel verschillende soorten evenementen kunstgras een advies uitbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een festival waarbij u dat bohemian gevoel van dansen in het gras wilt meegeven aan jouw gasten. En wat dacht je van een bedrijfsfeest met barbecue op de parkeerplaats van jouw kantorencomplex of een parkeerdek omtoveren tot park. Het kan allemaal

Ook indoor kun je voor kunstgras kiezen. Bijvoorbeeld voor een showroom of om de beursvloer een groener tintje te geven. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden.

Kunstgras voor beurzen

Veel beurzen kiezen nog altijd voor de standaard standaankleding van witte of zwarte wanden. Wat is er dan leuker om als deelnemer het onderscheid te maken en écht op te vallen met kunstgras? In plaats van standaard tapijttegels kun jij dus kiezen voor kunstgras in allerlei soorten en kleuren en wij leveren dit voor jou op maat. Bij jou op de zaak, of op elke andere locatie.

Meer weten of zoek je iets specifieks? Neem dan contact met ons op. Bellen is snel, WhatsApp (06-11017219) of chat (rechtsonder) al helemaal.

Helaas is het is op dit moment niet meer mogelijk te bestellen! Wij volgen bestellingen niet meer op.