Kunstgras voor binnen

Kunstgras voor binnen? Ben je gek? Nee hoor. Helemaal niet als je gezien hebt wat we in ons assortiment hebt en hoe mooi je dit allemaal kan combineren met een mooie set meubels. En wat dacht je van kunstgras in een kantoor of in een winkel?

Kunstgras soorten

Filter

Kunstgras voor binnen gebruiken

Vooral met ons stevige gras kun je bijvoorbeeld je huidige tapijt onder de eettafel of salontafel vervangen met een uniek design. De kunstgrassen die we aanbieden zijn erg sterk, dik en voorzien van heel veel gras. Heb je jouw voorkeur al gevonden? Het is belangrijk om een dikker kunstgras te nemen en eentje die niet te hoog is. De deur moet nog wel open kunnen hè?

Kunstgras voor binnen in verschillende kleuren

Kunstgras dat binnen te gebruiken is, kan in de ‘normale’ groene tinten gekocht worden maar we hebben ook een zeer stoer assortiment gekleurd kunstgras. Perfect te combineren met de rest van het interieur. De groene kunstgrassen zijn over het algemeen dezelfde als voor buiten alleen willen we sommige grassen liever niet binnen adviseren vanwege de hoogte of de dikte. Op deze pagina vind je alle grassen die wel voldoen voor binnen.

Kunstgras voor binnen op kantoor

Veel bedrijven benaderen ons de laatste tijd om te vragen of ze kunstgras kunnen kopen voor in een kantoor. Een trend die zich hard aan het ontwikkelen is. Kunstgras komt dan onder vergadertafels, in de kantine onder de lunchtafels en wat dacht je van kunstgras aan de muur?

Kunstgras aan de muur is de laatste trend om een isolerende laag aan te brengen die er ook nog een keer super stoer uit ziet.

Kunstgras voor binnen in de sportschool

Van sportscholen zien we ook veel meer aanvragen binnenkomen. Kunstgras wordt dan gebruikt als baan waarop een slee (sled) met gewichten voortgeduwd worden. Ook perfect natuurlijk om tijdens je workout een lekkere sprint te trekken. Hiervoor is echter wel specifieker en vooral sterker gras nodig. Neem contact met ons op als je hier interesse in hebt. Dan leggen we je ook meteen uit hoe je dit het beste kan plaatsen.

Kunstgras in een restaurant, café of hotel

Ook steeds vaker wordt het voor restaurants aangeschaft. Naast buiten op het terras onder de tafels zien we kunstgras steeds meer in een bepaalde ruimte of als soort van binnen tuin. Idee voor jou?

Helaas is het is op dit moment niet meer mogelijk te bestellen! Wij volgen bestellingen niet meer op.