Kunstgras voor bedrijven

Groen en natuur zijn heel belangrijk voor bedrijfspanden. Kantoorgebouwen en winkels kunnen al snel te steriel zijn. En dat terwijl bewezen is dat groen een ontspannende en motiverende werking heeft op jouw werknemers.

Kunstgras soorten

Filter

Wist je dat je op een eenvoudige wijze meer groen aan het kantoorpand kunt toevoegen? Met kunstgras voor bedrijven.

De voordelen van kunstgras voor bedrijven:

  • Snel een strakke en luxe uitstraling
  • Verschillende soorten en kleuren te combineren
  • Het hele jaar door groen
  • Positieve en leuke werkomgeving in een handomdraai
  • Onderhoudsvrij en gewoon te stofzuigen

 

Kunstgras voor bedrijven kopenSoorten kunstgras voor bedrijven

Groen is een belangrijke kleur voor kantoor. Het ontspant en geeft energie en dat is weer belangrijk voor jou en jouw werknemers. Vooral echte planten dragen hieraan bij. Maar planten op kantoor moeten wel goed verzorgd worden. Dat is niet altijd even eenvoudig. Bied jouw medewerkers dan eens iets unieks, zoals een binnentuin met kunstgras.

Kunstgras ook voor buiten

Je hoeft natuurlijk niet alleen kunstgras binnen te leggen. We zien namelijk steeds meer kunstgras bij bedrijven aan de buitenkant van het pand. Kunstgras bij bedrijven biedt een open uitstraling en het blijft het hele jaar door groen, waardoor je altijd jouw relaties in een groene omgeving kunt ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld met kunstgras op de parkeerplaats groene stroken aanleggen, maar ook rondom de ingang van het bedrijf. Of trek de groene strook door naar de lobby met speciaal kunstgras voor binnen.

Advies op maat

Als het om kunstgras gaat zijn er vele mogelijkheden voor jouw pand te bedenken. Van de altijd groene binnentuin tot inspirerende vergaderkamers en van de parkeerplaats tot een altijd groene buiten tuin. Wij helpen je graag verder met het uitzoeken van het perfecte kunstgras voor jouw bedrijf, maar ook met het presenteren van de vele mogelijkheden. Waar in jouw bedrijf ligt er straks kunstgras? Vraag nu advies op maat aan.

Contact over kunstgras voor bedrijven of bedrijfspanden?

Kunstgras heeft weinig onderhoud nodig dus dat is ideaal voor een bedrijfspand. Kunstgras voor bedrijven is er in vele soorten en kleuren. Wij willen je graag adviseren over het gebruik van kunstgras voor jouw bedrijf en jou de verschillende mogelijkheden qua soorten, lengtes en kleuren kunstgras voorleggen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Zie hieronder voor onze contactmogelijkheden.

Helaas is het is op dit moment niet meer mogelijk te bestellen! Wij volgen bestellingen niet meer op.