Kunstgras thuis leggen is super makkelijk. Er zijn eindeloze mogelijkheden. Kies jouw favoriete kunstgras uit en ontdek hoe mooi het bij jou thuis kan staan.
Kunstgras voor thuis

Kunstgras thuis leggen

Kunstgras is allang niet meer alleen beschikbaar voor professionele sportvelden. Wist je dat je ook kunstgras thuis kunt laten leggen? Trakteer jezelf eens op een altijd groene achtertuin, een heerlijk groen balkon of een gezellig groen dakterras. Geniet van kunstgras thuis dat niet van echt gras te onderscheiden is. Of versier de hobbykamer of werkkamer eens met een grasveldje. De mogelijkheden voor kunstgras thuis zijn eindeloos.

De voordelen van kunstgras thuis

Kunstgras thuis leggen heeft zo zijn voordelen. En helemaal als het van Kunstgrasmakers.nl komt:

  • Scherpe prijs
  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd
  • Ruim assortiment
  • Gratis stalendoos
  • Vrijblijvend advies
  • Veilig betalen
  • Gratis verzending vanaf € 350 euro
  • 8-10 jaar garantie
  • Professionele aanlegservice

Interesse in kunstgras thuis? Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze supermakkelijk webshop.

Kunstgras thuis, waar allemaal?

Kunstgras voor thuis kun je voor verschillende doeleinden aanschaffen. Zo is het mogelijk om de voortuin van kunstgras te voorzien, maar ook de achtertuin, het balkon of het dakterras. Ook binnenshuis is het mogelijk om kunstgras te laten leggen, bijvoorbeeld in de hobbykamer, op zolder of de serre. Voor iedere toepassing is er een geschikte kunstgrasmat te vinden.

Kunstgras thuis is super trendy

De natuur naar binnen halen. Echt een trend die voorlopig nog niet zal verdwijnen. Naast planten en behang met bomen of de blauwe lucht kun je deze sfeer met kunstgras versterken. Zo kun je speciaal indoor kunstgras thuis leggen in de slaapkamer of misschien de werkkamer? Of laat kunstgras in de serre aanleggen om zo het buitengevoel naar binnen te halen. Ook kunstgras als decoratie aan de muur is mogelijk.
Een veelgeziene trend in Amsterdam bijvoorbeeld is de binnentuin. Veel Amsterdamse panden hebben het nadeel van een kleine tuin omringd door andere gebouwen waardoor gras daar niet genoeg en goed kan groeien. Toch genieten van een groen gazon in hartje Amsterdam? Overweeg eens om kunstgras aan te leggen. De mogelijkheden zijn eindeloos en het behoeft weinig tot geen onderhoud waardoor je op jouw enige vrije dag in de week niet verplicht hoeft te tuinieren. Ideaal toch?

Hoogpolig en laagpolig kunstgras

Kunstgras is verkrijgbaar als hoogpolige mat, maar ook laagpolig. Voor decoratie van de muur wordt meestal de laagpolige variant gebruikt. Voor vloeren binnenshuis kunt u het beste voor een laag tot medium hoge kunstgrasmat kiezen. Dit is makkelijker schoon te houden dan hoogpolig kunstgras.

Meer weten over kunstgras voor thuis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!  Nu eerst maar eens de mogelijkheden bekijken toch?