Goedkoop kunstgras en toch heel natuurlijk? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij hebben goedkoop natuurlijk kunstgras vanaf € 14,95 per m2. Dit is direct uit te rekenen en direct te bestellen.Goedkoop kunstgras voor elk project

Vaak wanneer het woord kunstgras valt, denken veel mensen aan een hoog prijskaartje of aan plastic. Toch is het mogelijk om goedkoop kunstgras aan te laten leggen in de tuin voor een zachte prijs! Ook is kunstgras perfect voor op kantoor of als aankleding van balkon of dakterras. Zelfs hoogwaardig kunstgras voor evenementen en sport toepassingen kun je goedkoper aanschaffen dan je misschien denkt.Goedkoop kunstgras tot 20 euro

Goedkoop kunstgras, de voordelen:

  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs
  • Makkelijk te leggen
  • Opvallende luxe uitstraling
  • Onderhoudsvrij en altijd groen

 

Goedkoop kunstgras van hoge kwaliteit

Kunstgras kan heel duur zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Bij ons ben je aan het juiste adres voor goedkoop kunstgras van hoge kwaliteit. Want op kwaliteit moet je natuurlijk niet besparen. Bekijk onze kunstgras soorten.

Huidvriendelijk kunstgras

Niet alleen een goedkoop prijskaartje van kunstgras is bij ons belangrijk, ook de kwaliteit. Hoog kwaliteit kunstgras bevat speciale, huidvriendelijke vezels die, zogezegd, de huid niet irriteren of beschadigen wanneer je lekker met de blote voeten op het gras loopt. Ook kun je met een gerust hart de kinderen of jouw hond op het kunstgras in de tuin laten spelen.

Overal goedkoop kunstgras

Je zult ongetwijfeld ergens anders nog goedkoper kunstgras kunnen vinden, maar ben je dan ook verzekerd van kwalitatief Nederlands kunstgras, de goede service en de natuurlijke uitstraling die je wilt? Want of je nu kunstgras in de achtertuin wilt, een sierstrook wilt aanleggen, het dakterras wil aankleden of alleen kunstgras nodig heeft voor evenementen, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Wij komen overal om het kunstgras voor je te leggen en je kunt ook op ons rekenen wanneer de kunstgrasmat onderhoud nodig heeft. Wij leggen overal kunstgras in Nederland, dus ook bij jou thuis of op jouw kantoor.

Advies nodig?

Voor elk kunstgras vraagstuk hebben wij de oplossing en daarvoor denken we graag met jou mee. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat.

Bel ons op 085 – 401 89 36, stuur een WhatsApp naar 06-11017219 of mail of chat met ons.