Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras, wow! De eerste reactie van mensen op jouw nieuwe kunstgras in die hippe blauwe kleur. En terecht! Want met ons assortiment gekleurd kunstgras maak jij er iets heel speciaals van.

Kunstgras soorten

Filter

Gekleurd kunstgras in de mooiste kleuren

Wij hebben een werkelijk prachtig aanbod kleuren in ons kunstgrasassortiment: Blauw, Lime groen, Rood, Oranje, Roze, Paars, Wit, Zilver, Zwart, Antraciet, Grijs en Bruin.

Met een grashoogte van 24 mm kunstgras dat gemaakt is van de zachtste garen, kun je elke kleur binnen of buiten neerleggen. Het is super makkelijk te combineren omdat het even hoog is en van dezelfde kwaliteit én

Wat kun je doen met gekleurd kunstgras

Waarom voor een aparte kleur kiezen als gras groen hoort te zijn? Die vraag is simpel te beantwoorden. Zie gekleurd kunstgras als een tapijt en creëer een stukje woonkamer buiten in jouw tuin of op jouw terras. Dit gekleurde buitentapijt combineer je perfect met jouw nieuwe loungeset of tuintafel.

Gekleurd buitentapijt op maat gesneden.

Je kunt het net als kunstgras vast installeren maar je kunt het ook gemakkelijk los als een karpet leggen en weghalen wanneer het jou uitkomt. Wij snijden het voor jou in elke gewenste afmeting. Kies hiervoor jouw kleur en vul de gewenste lengte en breedte in op de productpagina. Wij doen de rest.

Wil jij ook gekleurd kunstgras in jouw tuin, op jouw balkon of dakterras? Of misschien organiseer je een evenement of heeft jouw kantoor een opfleurbeurt nodig? Ga dan voor deze trendy nieuwe vorm aankleding!

Helaas is het is op dit moment niet meer mogelijk te bestellen! Wij volgen bestellingen niet meer op.