Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras en dat is niet voor niks. De ervaringen die mensen hebben met kunstgras zijn namelijk veelal positief omdat er veel voordelen zijn van een kunstgrasmat ten opzichte van een echte grasmat. Daarnaast zien veel mensen dat kunstgras zeer geschikt is om snel iets moois te kunnen maken van hun dak of balkon.

Ervaringen kunstgras kopers

Lees de ervaring met kunstgras van Laura uit het volgende voorbeeld: Laura woont in een bosrijke omgeving en heeft al jaren problemen met haar grasmat die slecht wil groeien omdat ze veel schaduw heeft. Na een aantal jaren proberen opnieuw in te zaaien kiest ze ervoor om kunstgras te leggen.

De voordelen van kunstgras die Laura ervaart

Laura’s ervaring met kunstgras is dat ze zich nu eindelijk geen zorgen mer hoeft te maken over het gras in haar tuin en of dit wil groeien of niet. Maar er zijn meer voordelen die de ervaring van Laura compleet maken. Door kunstgras te leggen:

  • hoeft Laura niet meer in te zaaien
  • hoeft Laura niet te maaien
  • heeft ze een fijne leefomgeving gecreëerd in een handomdraai
  • is haar huis in waarde gestegen

Zoals Laura zelf zegt: “Ik zit nu echt heel graag in de tuin, waar ik eerst helemaal gek en geïrriteerd was omdat het er echt niet uitzag. Ik kan het iedereen aanraden die dezelfde problemen heeft”

Ervaringen kunstgras van anderen


Freek (Zaandam)

Super makkelijk, snel te leggen en nu een groen balkonnetje. Let wel even op de naden die je schoon moet snijden, maar met de juiste instructies is het zo gedaan.

J. Bor (Zwolle)

We hebben kunstgras in de voortuin gelegd nadat we alle steentjes verwijderd hadden, ziet er erg mooi uit! Het restant hebben we gehouden en op het dak van onze uitbouw gelegd zodat we vanuit de slaapkamer een extra leuk uitzicht hebben.

Willem (Amsterdam)

Een paar maanden geleden een stuk kunstgras voor het balkon besteld bij kunstgrasmakers.nl. Binnen een paar dagen werd het geleverd en zelfs op maat gesneden en gelegd. meteen klaar voor de lente!

Ervaringen kunstgras van Kunstgrasmakers

Op onze Trustpilotpagina kun je zien wat mensen over ons kunstgras zeggen en wat ze van onze service vinden. Bekijk de ervaringen van anderen hier.