Kunstgras voor op dakterras

Genieten van een dakterras doe je nog meer met een stukje groen. Met kunstgras op het dakterras fleurt je buitenruimte helemaal op en geeft het je een echt gevoel van een daktuin, zonder het onderhoud van een echt grasveld. Kunstgras voor het dakterras is duurzaam en bijna niet van echt te onderscheiden.

Kunstgras soorten

Filter
Toon meer producten (4)

De voordelen van kunstgras op het dakterras:

  • Geeft je dakterras kleur
  • Kindvriendelijk en zacht aan de voeten
  • Makkelijk aan te leggen
  • Geen gedoe met vulzand en grond verwijderen
  • Onderhoudsvrij

Bekijk onze mogelijkheden voor kunstgras op het dakterras hieronder. We hebben producten in elke gewenste prijs en kwaliteitsklasse. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze, neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Kunstgras voor het dakterras

Je dakterras aankleden met een stuk kunstgras geeft je dakterras leven. Kunstgrasmakers heeft een breed assortiment kunstgras waar je uit kunt kiezen en schikt is voor jouw dakterras. Onze kunstgrassoorten zijn kindvriendelijk, zacht aan de voeten en wordt op maat geleverd. Allemaal eigenschappen die de keuze voor een kunstgrasmat op jouw dakterras doen vergemakkelijken.
Daarnaast kan je ook gebruik maken van onze legservice. Wij bieden voor iedere oppervlakte gepaste service om de installatie van kunstgras optimaal te laten verlopen.

Groen op het dak

Naast dat kunstgras op het dakterras het terras qua kleur tot leven brengt issoleert het het dak ook. Hierdoor kan het zijn dat je minder stookkosten hebt. Wederom een voordeel voor het aanschaffen van kunstgras voor het dakterras. Je kan binnen een handomdraai een groene, energiebesparende daktuin creëren of een heerlijk behaaglijk terras maken. Klap de ligstoel maar vast uit en maak je klaar om extra te genieten.

Soorten kunstgras op het dakterras

Voor een dakterras kan je het beste kiezen voor kunstgras dat is opgevuld met mosdraad. Omdat het vaak vast gelegd wordt is het niet nodig om deze veldjes met zand te verzwaren, mits je een speelveldje op het dakterras wilt aanleggen. Een speelveld heeft namelijk stevigere vezels en het zand beschermt deze optimaal.

Advies nodig over kunstgras voor op het dakterras?

Eigenlijk kies je het soort kunstgras naargelang de functie ervan. Voor een goed advies op maat kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen je er graag alles over.

Contact over kunstgras voor jouw dakterras?

Wil je je dakterras met kunstgras bekleden? Neem dan voor advies en de kosten vrijblijvend contact met ons op. Ons kunstgras is van hoge kwaliteit en wij bieden uiteraard een goede, langdurige garantie.

Helaas is het is op dit moment niet meer mogelijk te bestellen! Wij volgen bestellingen niet meer op.