Kunstgras wordt meestal buiten gelegd. In de tuin bijvoorbeeld, op het dakterras, op het balkon of als afwerking van de ruimte rondom een zwembad. Waar zoek jij kunstgras voor?

Kunstgras voor buiten

Kunstgras buiten leggen

De vezels van kunstgras voor buiten zijn extra stevig, helemaal wanneer het voor een tuin is waar veel op gelopen wordt. Het moet immers langdurig mee kunnen gaan. Voor de tuin, het dak of balkon hebben we speciaal landscaping gras. Dit is zo natuurlijk mogelijk met een focus op zachtheid en duurzaamheid. Geniet van een altijd groene omgeving met kunstgras buiten.

De voordelen van kunstgras buiten:

  • Makkelijk te onderhouden
  • Makkelijk te leggen
  • Natuurlijke uitstraling
  • Het hele jaar door groen

Bekijk onze soorten kunstgras voor de tuin.

Waarom kunstgras buiten om het huis?

Gras is heerlijk om in te liggen of op te lopen: het is zacht en kriebelt fijn aan je voeten. Maar grasmaaien of onderhouden kan een hele klus zijn. Wanneer jij het hele jaar door van een mooi grasveld wilt genieten kies je voor kunstgras. Wij bieden diverse mogelijkheden voor kunstgras buiten.

Weer bestendig kunstgras buiten leggen

Of je nu slechts een groene strook wilt aanleggen of de hele tuin wilt voorzien van gras, met kunstgras kun je alle kanten op in de tuin. Maar je kunt het ook gebruiken voor een groen dakterras of balkon. Het kunstgras voor buiten is weersbestendig en geschikt voor intensief gebruik, zoals het rondrennen van de hond, een potje voetbal of gewoon om lekker op te liggen in de zon.

Lange vezels van buiten kunstgras

Kunstgras voor buiten bestaat vaak uit lange, zachte vezels, met een zeer natuurlijke uitstraling. Je kunt het verschil tussen kunstgras en echt gras bijna niet zien. Het hoogpolige kunstgras wordt vaak verzwaard met invulzand of het heeft van zichzelf veel mosdraad/kroesdraad om het kunstgras er nog natuurlijker uit te laten zien. Echter kun je ook voor laagpolig kunstgras voor buiten kiezen. Bijvoorbeeld voor het balkon of op het dakterras. Dit is dan extra gemakkelijk in verband met meubels en openslaande deuren.

Keuze voor buiten kunstgras

Om jou te helpen de beste keuze te maken voor het kunstgras dat je buiten wilt gebruiken, kun je bij ons een advies op maat aanvragen. Ook staan wij voor je klaar om je een advies te geven omtrent soorten kunstgras en toepassingen.

Interesse in kunstgras buiten in jouw tuin?

Kunstgras voor buiten heeft een extra hoge kwaliteit en wordt bijna altijd verzwaard met zand, zodat het goed blijft liggen. Wil jij kunstgras buiten? Wij staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, maar ook om jou van een goed advies en een vrijblijvende offerte te voorzien. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zondag van 8 – 22 uur. Je kunt ons bellen (085-4018936), Appen (0611017219) of mailen. Of gebruik onze handige chat!