Kunstgras voor op balkon

Met kunstgras voor op je balkon geef je een nieuwe uitstraling aan jouw appartment of flat. Weg met die lelijke tegels die helemaal groen zijn geworden en weg met dat kille grijze balkon. Met kunstgras fleur je jouw balkon weer helemaal op. Lekker buiten zitten zodra de zon schijnt met het gevoel alsof je in een echte tuin zit! Leuk toch?

Kunstgras soorten

Filter

Kunstgras kopen voor op balkon

Als je kunstgras wilt gaan leggen op je balkon, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Wij hebben alvast een voorselectie voor jou gemaakt met grassen die goed op jouw balkon passen maar je moet zelf even nadenken over de kleur en over de hoogte.

De kleur

Als je een balkon op het zuiden hebt dat open is en je dus veel licht hebt op je balkon, dan doe je er goed aan om een donkerdere kleur kunstgras te nemen. Wij hebben speciaal voor die balkons kunstgras zoals de Smooth, Dreamy, maar ook de Sunset en Divine! Heb je juist weinig licht, neem dan een lichtere kleur (zoals de Holiday, Satin, Elegant of Sunkissed).

De hoogte

Kunstgras op je balkon is helemaal fantastisch maar als je te hoog kunstgras hebt gekozen en vervolgens de deur niet meer open krijgt, zul je daar van balen. Daarom zeggen wij eigenlijk, als je kunstgras op het balkon wilt leggen, kies dan een soort die maximaal 30 – 32 mm hoog is.

Kunstgras voor jouw balkon, op maat gesneden

Wij snijden het kunstgras bij ons in het magazijn helemaal voor jou op maat. Zo hoef je het alleen nog maar uit te rollen en wellicht een paar hoekjes uit te snijden. Vul eenvoudig je lengte en breedte in en wij laten je direct zien wat we je opsturen!

De voordelen van kunstgras op je balkon

De voordelen van een mooi groen balkon zijn eindeloos maar hierom koop jij bij Kunstgrasmakers.nl het kunstgras voor op jouw balkon:

  1. Jij kunt altijd zacht over jouw balkon lopen
  2. Direct gezelligheid als je vrienden over hebt
  3. Kinderen kunnen fijn buiten spelen
  4. Wij snijden het helemaal op maat voor jou

Van Gratis stalen naar bestellen en thuisbezorging

Bekijk ook ons mooie aanbod. Vraag eerst een paar GRATIS STALEN aan en kijk welke jij het fijnst en het mooist vindt passen bij jouw balkon. Bestel vervolgens met onze makkelijke rekentool en laat het gewoon thuis bezorgen. Handiger kan niet!

Helaas is het is op dit moment niet meer mogelijk te bestellen! Wij volgen bestellingen niet meer op.