Kunstgras soorten

Bij ons vind je verschillende kunstgras soorten in verschillende hoogtes, kleuren en zachtheid. Zoe hebben wij kunstgras soorten voor iedereen en geschikt voor elk doel of toepassing. Zoek je de perfecte vervanger voor jouw huidige tuin, wil je een mooi aangekleed balkon of zoek je kunstgras om je dakterras mee op te leuken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Kunstgras soorten

Filter
Toon meer producten (4)

Verschillende kunstgras soorten

Naast kunstgras soorten voor tuinen, dakterrassen en balkons leveren wij ook veel kunstgras voor op kantoren, op terrassen van restaurants en cafés en vind je bij ons kunstgras voor evenementen. Gebruik onze makkelijke filters en kies jouw favoriete kunstgras soort!

Kunstgras voor de tuin

Kunstgras in de tuin leggen? Kies je dan voor een natuurlijke uitstraling waarmee het niet meer van echt te onderscheiden is? Of wil je juist wat meer appeltjesgroen kunstgras leggen en mag het van jou zo hoog mogelijk? Wij hebben verschillende soorten zodat er altijd één of meerdere kunstgrassen tussen zitten die bij jouw huis of tuin passen. Bekijk ons kunstgras voor de tuin.

Kunstgras voor op balkon

Kunstgras soorten die op een balkon kunnen liggen zijn vaak wat korter en wat steviger. Zo kun je het niet snel plat lopen en veert het makkelijker weer overeind. Zo blijft het altijd mooi en is het vrij van onderhoud. Benieuwd naar de soorten die bij jouw appartement passen? Bekijk ons kunstgras voor op balkon.

Kunstgras voor een dakterras

Als je een dakterras hebt en je wil daar een lekkere knusse plek van maken, dan is kunstgras uitermate geschikt. Net zoals bij een balkon maak je binnen een handomdraai een fantastische buitenruimte van dat lelijke beton, grind, tegelterras of bitumen. Bekijk ook de mogelijkheden voor kunstgras voor een dakterras.

Gekleurd kunstgras

Gekleurd kunstgras? Yes! Blauw, rood, oranje, roze, paars, bedenk het maar en wij hebben het! Onze gekleurde kunstgrassen zijn erg leuk voor binnen, voor op kantoor maar ook voor op evenementen! Helemaal in jouw eigen stijl of jouw eigen design kunstgras leggen. Super toch? En dat met de allerbeste kwaliteit. Bekijk ons aanbod gekleurd kunstgras.

Zoek je een specifiek kunstgras voor een specifieke toepassing? Wij hebben ervaring met kunstgras voor bedrijven, voor evenementen, voor op boten of rondom zwembaden. Hiervoor vinden wij altijd de perfecte soort. Neem contact met ons op als je meer wilt weten. Bel 085-4018936 of app of chat met ons. Mailen kan uiteraard ook!

Helaas is het is op dit moment niet meer mogelijk te bestellen! Wij volgen bestellingen niet meer op.